ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Η στήλη δημιουργήθηκε ειδικά για όσους αναζητάνε απαντήσεις σχετικά με τα ζητήματα υγείας. Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας και λάβετε απαντήσεις από έναν εξειδικευμένο συνεργάτη.

 
Πριν καταφύγετε στη λήψη φαρμάκων, τις ενέσεις κορτιζόνης και άλλα συναφή σκευάσματα
και τις επεμβάσεις - ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ την αιτία της ασθένειας!

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΙΛΑΒΙΔΟΥ

Bunner_Offers
Bunner_Discounts
 
1Με ταλαιπωρεί η χρόνια αϋπνία. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Το μασάζ αποτελεί μία από τις καλύτερες μεθόδους καταπολέμησης της αϋπνίας. Οι κύριες αιτίες της αϋπνίας αποτελούν: η ηλικία, το έντονο άγχος, τα οικονομικά προβλήματα, η αλλαγή βάρδιας στη δουλειά, η ανεπαρκής ξεκούραση και άλλες αιτίες. Για την αντιμετώπιση της αϋπνίας συνίσταται η χρήση ποικίλων τεχνικών μασάζ: μέθοδος Yumeiho, μέθοδος παλαιοσλαβικού μασάζ εσωτερικών οργάνων, κλασσικό μασάζ, μασάζ κεφαλής. Η ποιότητα ζωής των ατόμων που πάσχουν από αϋπνία διαταράσσεται.
2Βοηθάει το μασάζ στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας;
Φυσικά. Με το πέρας μόλις 3-5 συνεδριών αντικυτταριτιδικού μασάζ τα αποτελέσματα γίνονται ορατά. Πρόκειται για μία σύνθετη επίδραση στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος με χρήση ειδικών τεχνικών μασάζ. Το αποτέλεσμα του αντικυτταριτιδικού μασάζ εξαρτάται και από την εμπειρία του φυσιοθεραπευτή. Παρόλο που πρόκειται για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, ωστόσο, απαιτείται ειδικός χειρισμός για κάθε επιμέρους περίπτωση. Είναι απαραίτητη η τήρηση μίας ισορροπημένης διατροφής και η άσκηση την οποία θα σας υποδείξω.
3Έχω ραγάδες στο σώμα. Μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα με τη συμβολή του μασάζ;
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα το μασάζ Gouache. Συνιστά μία μοναδική μέθοδο που εφαρμόστηκε στην αρχαία Κίνα και που προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα κατά της αντιμετώπισης των ραγάδων. Κρίνεται, ωστόσο, απαραίτητο να ακολουθηθεί μακρά και σύνθετη θεραπεία. Η χρήση της εν λόγω τεχνικής μασάζ στην αισθητική ιατρική και την κοσμετολογία συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, μειώνει την κυτταρίτιδα και βοηθάει στη καύση του λιπώδους ιστού με την αύξηση της οξυγόνωσης (κορεσμός οξυγόνου) του ιστού.
4Από τη γέννηση του παιδιού εμφανίστηκαν ορισμένα προβλήματα με το πεπτικό σύστημα και τα φάρμακα δε βοηθάνε. Υπάρχει κάποιο μασάζ που ενδέχεται να βοηθήσει;
Για να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από το φούσκωμα, τους κολικούς στην κοιλιά και τη δυσκοιλιότητα καθώς και για τη βελτίωση της πέψης εφαρμόζω την τεχνική του σπλαχνικού μασάζ του εντέρου (μέθοδος παλαιοσλαβικό μασάζ εσωτερικών οργάνων). Πρόκειται για μία θεραπευτική μέθοδο η οποία συμβάλλει, χωρίς χρήση φαρμάκων, στη γρήγορη ομαλοποίηση της πέψης στα νεογέννητα, τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και τους ενήλικες.
5Υπάρχει μασάζ που μπορεί να βοηθήσει τις εγκύους;
Για τις εγκύους επιτρέπεται το μασάζ έως τους 8,5 μήνες. Το μασάζ εκτελείται στην πλαϊνή θέση. Το μασάζ στον αυχένα και τη πλάτη αφαιρεί το βάρος από τη σπονδυλική στήλη λόγω της αύξησης στο στήθος και την κοιλιά, το μασάζ ποδιών και χεριών βελτιώνει τη δραστηριότητα όλων των οργάνων και συστημάτων συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε το συγκεκριμένο μασάζ στους ειδικούς.
6Υποφέρω από χρόνια δυσκοιλιότητα. Υπάρχει μέθοδος που μπορεί να με βοηθήσει;
Στην αποκατάσταση της λειτουργίας του εντέρου βοηθάει το παλαιοσλαβικό μασάζ εσωτερικών οργάνων (σπλαχνικό μασάζ). Είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας καθώς το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει μία σειρά από επιμέρους προβλήματα υγείας: διάφορες παθήσεις του ορθού εντέρου, ορμονική διαταραχή, δερματικές παθήσεις κ.α. Δεν πρέπει επίσης να παραμελούμε τη σωστή διατροφή και την άσκηση.
7Αντιμετωπίζω προβλήματα με τις αρθρώσεις και με δυσκολία ανεβαίνω σκάλες. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος βοηθάει το κλασικό μασάζ, το μασάζ στις περιοχές των γλουτών, μηρών, γονάτων και ποδιών.
8Αντιμετωπίζω δυσκολία στο να αλλάξω πλευρά στη διάρκεια του ύπνου.
Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη μέση και τα ισχία. Σας συστήνω να έρθετε για εξέταση και θα σας προσφέρω τη βοήθειά μου.
9Με ταλαιπωρούν πόνοι περιόδου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Για να απαλλαγείτε και να θεραπευτείτε από τους πόνους περιόδου αποτελεσματικό είναι το σπλαγχνικό κοιλιακό μασάζ. Το μασάζ βοηθά στις περιπτώσεις γυναικολογικών παθήσεων, καθώς και στις γυναίκες μετά τον τοκετό.
10Έχει πιαστεί ο αυχένας μου και δεν μπορώ να στρίψω. Αισθάνομαι έναν δυνατό πόνο.
Θα σας βοηθήσει το κλασικό μασάζ στην περιοχή του αυχένα. Το συγκεκριμένο είδος μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα αγγεία του εγκεφάλου, αποτρέπει την ανάπτυξη εκφυλιστικών διεργασιών στην περιοχή του αυχένα, ομαλοποιεί το μυϊκό τόνο της μυϊκής στιβάδας του αυχένα και της ωμικής ζώνης και βελτιώνει την ανακλαστική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα (αφαιρεί το φορτίο από άγχος).
11Συμβάλλει το μασάζ στην αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας και των ημικρανιών;
Πολύ συχνά λόγω της καταπόνησης των μυών του εγκεφάλου και της στένωσης των αιμοφόρων αγγείων προκαλείται πονοκέφαλος. Μία άλλη κοινή αιτία του πονοκεφάλου αποτελούν οι νευρολογικές παθήσεις . Μία κατεξοχήν νευρολογική πάθηση αποτελεί η ημικρανία. Οι ημικρανίες εκτός από τον έντονο πόνο συχνά συνοδεύονται από συμπτώματα όπως ναυτία και θολή όραση. Ενδείκνυται η στενή παρακολούθηση από ειδικό ιατρό ενώ με τη συμβολή και του μασάζ μπορείτε να απαλλαγείτε εντελώς από τις κρίσεις ημικρανίας.

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!


(+30) 6977 596 851 (COSMOTE, VIBER)